Harsen

Lichaam ontharen met hars

Harsen is een populaire manier om lichaamshaar tijdelijk te verwijderen. Het voordeel is dat de haartjes langer wegblijven, omdat de wortel is verwijderd. Anders dan bij scheren komen de haartjes dunner en met een zachtere punt terug. Je krijgt dus geen last van harde stoppels. Het is daarom de perfecte manier om af te komen van de ontsierende haartjes op bijvoorbeeld je bovenlip.

Benen, oksels en bikinilijn laten harsen

Ga je bijna op vakantie en wil je, je niet druk maken om het scheren van je bikinilijn en benen? Of zie je na een paar dagen wederom haargroei ontstaan en een donkere waas onder je oksels? Door je benen, oksels en bikinilijn te laten harsen, ben je de hele vakantie vrij van haartjes op de behandelde lichaamsdelen. Met een harsbehandeling zijn ongemakken als ingegroeide haartjes en rode stoppels verleden tijd.

Hoe vaak herhalen

Onze ontharingsspecialisten raden aan om de behandeling iedere vier tot zes weken te herhalen, zodat de haren lichter en zachter worden of zelfs helemaal wegblijven.

Is het pijnloos

Een behandeling is niet helemaal pijnloos: het voelt aan als het verwijderen van een pleister. Na de behandeling wordt het overtollige hars verwijderd en de huid gekalmeerd.

Voor wie is het geschikt

Bij PUUR Huid en Haar kun je terecht voor een harsbehandeling voor alle lichaamsdelen en wij behandelen zowel mannen als vrouwen.

Wil je meer weten of direct een consult inboeken?

Wil je meer weten wat de huidspecialistes van PUUR Huid en Haar voor jou kunnen doen op het gebied van ontharen of wil je een afspraak maken? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.