Ontharingsmethodes

Vanaf de lente gaat iedereen massaal aan de slag met scheren, epileren en harsen om elk on ongewenste haartje te verwijderen. Maar het gewenste resultaat, een gladde en gezonde huid wordt thuis lang niet altijd behaald. De haartjes groeien snel terug, de huid kan beschadigd raken en er is kans op kruisbesmetting door onhygiënisch gebruik van scheermesjes. Een bezoekje aan de ontharingsspecialiste is dé oplossing om je deskundig te laten ontharen. De ontharing specialistes voeren de behandeling snel, pijnloos en hygiënisch uit en geven voor- en nabehandeling advies. En dat is cruciaal om na het ontharen geen stoppels, rode bultjes of ontstekingen te krijgen, maar een mooie, gezonde gladde huid.

Ontharen bij PUUR Huid en Haar

Er bestaan verschillende ontharingsmethoden zoals epileren, harsen, elektrische epilatie, ontharen met IPL of laser. Als er maar enkele haartjes verwijderd moeten worden zal de specialiste deze epileren. Met elektrische epilatie worden storende haren in het gezicht of op het lichaam definitief verwijderd. Harsen is vooral geschikt voor bovenlip en kin en de grotere oppervlakken zoals oksels, benen, rug en bikinilijn. Wil je een definitiever resultaat, dan is de behandeling met de triple wave diode laser misschien meer geschikt voor je. De ontharingsspecialiste geeft je graag advies over de methode die het beste bij je past.

Specialist in ontharen

Wil je meer weten over de mogelijkheden om van ongewenste haargroei af te komen? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kun je contact opnemen op 0181- 769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier jouw online afspraak.